Sidetarpeet ja teipit

Funny Farm

Kuvioitu itseensä tarttuva kiinnitysside (traktori, kana, lammas, possu, lehmä). Leveydet 5cm x 5m ja 7,5cm x 5m. Pakkauskoko 12 kpl.

Wild

Kuvioitu itseensä tarttuva kiinnitysside (leopardi, kirahvi, pinkki leopardi, tiikeri). Leveydet 5cm x 5m ja 7,5cm x 5m. Pakkauskoko 12 kpl.

ChewyNoNo Big Biters

Kuvioitu itseensä tarttuva kiinnitysside (jääkarhu, T-rex, hai, krokotiili). Side on ChewyNoNo-makukäsitelty (pahanmakuinen), tämä estää siteen nuolemista ja puremista. Leveydet 5cm x 5m ja 7,5cm x 5m. Pakkauskoko 12 kpl.

Eickwrap

Itseensä tarttuva tukiside. Laatikossa värilajitelma. 5 cm 36 rullaa, 7,5 cm 24 rullaa ja 10 cm 18 rullaa.

Vet-flex

Itseensä tarttuva tukiside, joka ei tartu muihin materiaaleihin tai ihoon. Tarkoitettu joustavaksi tukisiteeksi sidosten kiinnittämiseen. Ei löysty eikä kutistu sitomisen jälkeen. Saatavana 5cm punainen ja 10cm musta, vihreä ja sininen. Rullan pituus 4,5m. Jörgen Kruuse A/S.

Pet-flex

Itseensä tarttuva tukiside, joka ei tartu muihin materiaaleihin tai ihoon. Tarkoitettu joustavaksi tukisiteeksi sidosten kiinnittämiseen. Ei löysty eikä kutistu sitomisen jälkeen. Sininen tassukuvio valkoisella pohjalla. Saatavana 5cm, 7,5cm ja 10cm, rullan pituus 4,5m. Jörgen Kruuse A/S.

Fun-flex

Itseensä tarttuva kuviollinen tukiside, joka ei tartu muihin materiaaleihin tai ihoon. Tarkoitettu joustavaksi tukisiteeksi sidosten kiinnittämiseen. Helposti katkaistava materiaali, saksia ei tarvita. Saatavana 5cm, 7,5cm ja 10cm, rullan pituus 4,5m. Jörgen Kruuse A/S.

Pet-Flex No Chew

Pahanmakuinen kiinnitysside estää eläintä puremasta sidosta. Koot 5cmx4,5m 36 kpl, 7,5cmx4,5m 24kpl ja 10cmx4,5m 18kpl. Kruuse.

Kiinnittyvä haavataitos

Imukykyinen kiinnittyvä sidos vähän tai kohtalaisesti erittäville haavoille. Tarttumaton ja imukykyinen haavatyyny. Koot 10x10cm 50kpl ja 10x20cm 30kpl. Evercare Onemed.

Kipsinalusvanu

Imukykyinen muotonsa ja rakenteensa märkänäkin säilyttävä side. Käytetään pehmusteena kipsin tai lastan alla. Saatavana koot 5cm, 7,5cm ja 10cm, rullan pituus 2,7m.

Sideharsorulla

Ei yksittäispakattu perinteinen sideharsorulla. Saatavana: joustamaton, koot 8cm ja 10cm, rullan pituus 4m, 20 rullaa pakkauksessa. Elastinen 8cm, 10cm ja 12cm rullan pituus 10m, 50 rullaa pakkauksessa.

Ideaaliside

Joustava side kiinnitykseen ja kevyeen tuentaan, ei yksittäispakattu. Materiaali 65%puuvilla, 35% polyamidi. Tuote ja pakkaus eivät sisällä lateksia. Koko 10cm x 4m, laatikossa 10kpl.

Leukoplast

Monikäyttöinen hengittävä kangaskiinnelaastari, jolla voidaan kiinnittää sidoksia, letkuja, katetreja ja kanyyleja. Pitkäkestoinen kiinnitys, pinta käsitelty likaa ja kosteutta hylkiväksi. Saatavana koot 1,25cm (laatikossa 24rll), 2,5cm (laatikossa 12rll) ja 5,0cm (laatikossa 6rll). Rullan pituus on 9,2m.

Micropore

Valkea kuitukangasteippi, jolla voidaan kiinnittää sidoksia, letkuja, katetreja ja kanyyleja. Saatavana koot 1,25cm (laatikossa 24rll) ja 2,5cm (laatikossa 12rll). Rullan pituus 9,1m.

Microfoam

Joustava pehmeä vaahtomuoviteippi, käytetään pehmusteena estämään painaumia. Saatavana koot 5cm (pakkauksessa 6rll) ja 10cm (pakkauksessa 3rll), rullan pituus 2,7m.

Optiplaste-C

Erittäin joustava ja muotoutuva liimaside, joka soveltuu käytettäväksi kohtalaista tukea tai kompressiota vaativien vammojen hoidossa. Soveltuu hyvin käytettäväksi sekä pienille että suurille eläimille. Saatavana koot: 6cm, 8cm ja 10cm, rullan pituus 2,5m.

Hypafix

Elastinen liimautuva kuitukangasharso laaja-alaisten haavasidosten helppoon ja nopeaan kiinnitykseen. Soveltuu myös katetrien kiinnittämiseen. Tuote voidaan leikata halutun kokoiseksi. Saatavana koot 5cm, 10cm ja 15cm.

Gazofix

Elastinen itseensä tarttuva kiinnitysside, jota voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen. Venyy hyvin, mutta on samalla erittäin tukeva, mikä tekee siitä hyvin soveltuvan varsinkin nivelten alueiden sitomiseen. Saatavana koot 6cm, 8cm ja 10cm. Rullan pituus 4m.

Elastofix -putkiverkko

Elastinen putkiverkko, joka soveltuu haavasidosten kiinnittämiseen. Haavan tarkkailu ja tarkistaminen on mahdollista sidosta vaihtamatta. Voidaan leikata halutun suuntaisesti, materiaali ei purkaudu tai repeä. Saatavana neljä eri kokoa; A, B, C ja D. Rullan pituus 25m.

Animalintex

Erittäin imukykyinen puuvillatyyny haavojen hoitoon ja kylmä- ja lämpöhauteisiin, märkänä ja kuivana. Sisältää boorihappoa, joka toimii antiseptinä ja siten vähentää tulehdusta, estää uudelleen tulehtumista ja nopeuttaa paranemista. Sisältää tragacanthia, joka aktivoituu kostuessaan ja imee infektoituneesta haavasta märkää ja likaa. Koko 25x15cm.

Sopii hevosille ja koirille. Epästeriili.


Gamgee

Vanurulla, joka on päällystetty verkkopäällisellä. Gamgee eristää, pehmustaa ja suojaa haavaa ulkopuolisilta vaurioilta. Voidaan autoklavoida. Saatavana 30cm ja 45cm. Rullassa 500g.

Vanu

Puuvillavanu, saatavana 1kg rulla, viikattuna 500g ja 1kg.

Teat Bandage -side

Muotoutuva ja helppokäyttöinen polyestersiderulla, joka ei tartu haavaan, karvoihin tai ihoon. Voidaan leikata tarvittavaan pituuteen. Soveltuu myös kostealle iholle. Allergiatestattu. Rullan leveys 6cm, pituus 5m. Jörgen Kruuse A/S.

Animal Polster -side

Joustava, itseensä kiinnittyvä, hengittävä vaahtomuovisiderulla. Käytetään haavasiteenä, sopii hankalissa paikoissa olevien haavojen hoitoon. Vedenkestävä. Käytetään hevoselle, koiralle ja naudalle. Saatavana koot 3x500cm ja 14x200cm.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet