Kipsit ja lastat

Lasta alumiininen

Taipuisa lasta, jonka voi vääntää ja leikata oikeaan muotoon. Lastassa on vaahtomuovipehmuste. Saatavana koot 15x500mm, 20x500mm, 30x850mm ja 40x1200mm.

Lasta muovinen Buster

Kestävää vihreää muovia oleva lasta, joka voidaan leikata eläimelle sopivan pituiseksi. Lastassa on vaahtomuovipehmuste ja reikä ilmanvaihtoa varten. Saatavana koot 3x20cm, 4x30cm ja 5x40cm.

Lasta muovinen Genia

Lastan sisäpuoli on pehmustettu vaahtomuovilla ja ilmareiät kulkevat koko lastan pituudelta. Kolme pituutta; 20 cm sininen, 30 cm punainen ja 40cm vihreä.

Quick Splint -lasta

Läpinäkyvä nilkkalasta, joka tukee jalkaa kummaltakin puolelta. Sopii koiralle ja kissalle. Istuu hyvin, kun jalka pehmustetaan ensin kipsinalusvanulla ja lastan puoliskot kiinnitetään toisiinsa liimasiteellä. Saatavana pareittain etu- ja takajalkaan, koot S, M ja L.

Soft Splint

Helposti muotoutuva molemmilta puolilta pehmustettu alumiinilevy, joka on helppo leikata saksilla. Koko 11cm x 1m.

Puulasta

Lastan pituus on 150mm, leveys 19mm ja paksuus 1,55mm, materiaali koivupuu. Pakattu helposti avattavaan ja suljettavaan 100kpl pahvirasiaan.

Kevytkipsi Vet-Lite

Vahva ja kevyt kipsiverkkorulla lastaukseen ja kipsaukseen. Voidaan muotoilla helposti kuuman ilman tai veden avulla. Saatavana koot 5cm, 7,5cm , 10cm ja 15cm. Rullan pituus 1,6m.

Scotchcast Premium -lasikuitukipsi

Scotchcast Premium -lasikuituikipsi on kevyt, helppokäyttöinen, muotoutuva, röntgensäteen läpäisevä ja kestävä. Kipsi on hengittävä ja aiheuttaa siten vähemmän kutinaa ja hajunmuodostusta kuin kalkkikipsi. Katso koot lisätiedoista.

Valkoinen kipsi: koot 2,5 cm, 5cm, 7,6cm ja 10cm.

 

Keltainen 5cm

Punainen 7,6cm

Sininen 10cm


Soft Cast -pehmytkipsi

Soft Cast -lasikuitukipsi on kevyt, helppokäyttöinen, muotoutuva, röntgensäteen läpäisevä ja kestävä. Kipsi on puolijäykkä ja sallii siten lihasten liikkeet. Kipsin voi poistaa kipsisaksilla leikaten tai aukikiertäen. Saatavana koot 2,5cm, 5,1cm, 7,6cm ja 10,1cm.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet