Stetoskoopit

Rapport

Kaksipuolinen kääntyvä rintakappale erinomaisella akustiikalla. Mukana kaksi varakalvoa, kolme lisäsuppiloa ja kaksi paria oliiveja. Letkun pituus 55cm tai 80cm. Kts. värivalikoima lisätiedoista.
55cm lila
55 cm vihreä
55 cm sininen
55 cm punainen
55cm musta
80 cm musta

Götze

Götze-stetoskooppi on korkealaatuinen saksalainen stetoskooppi suureläimille. Letkun pituus on 62 cm ja metallisen rintakappaleen halkaisija on 65mm. Stetoskoopin paino on vain 296g.

Littman Master Classic II

Littman stetoskoopit tunnetaan akustisesta ylivertaisuudestaan ja hyvästä suorituskyvystään. Yksipuolinen, patentoitu kaksitaajuinen "Master" -rintakappale mahdollistaa korkeiden ja matalien sydänäänten ja keuhkoäänien kuuntelun rintakappaletta kääntämättä. Saatavana Master Classic II, 68cm ja Master Classic II Veterinary, 81cm.

68 cm musta

81 cm sininen


Littman Classic III

Littmann® Classic III stetoskooppi on uusittu versio Classic II stetoskoopista. Classic III stetoskooppi yhdistää perinteisen ja uuden teknologian parhaat puolet mm. kaksipuolisella rintakappaleellaan, kahdella säätyvällä kalvolla ja parannellulla letkun materiaalilla. Pituus 69cm. Katso värivaihtoehdot lisätiedoista.

5064 laivastonsininen
5065 vadelma
5066 musta, special edition
5067 ruskea/kupari
5068 turkoosi


Oesophagus letkuosa

Oesophagus letkuosa kiinnitetään stetoskooppiin rintakappaleen tilalle ja viedään sisään ruokatorveen. Sydämen ja hengityksen auskultointiin potilailla jotka on intuboitu. Saatavana koot no. 4 (halk. 4mm, ch12, pituus 46cm) ja no. 6 (halk. 6mm, ch18, pituus 46cm).

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet