Otoskoopit, oftalmoskoopit

Korvasuppiloiden pesulaite

Otoskoopin suppiloiden pesulaite. Sopii 3 - 5mm suppiloille.

Otoskooppi operatiivinen Heine USB-laturilla

Pakkauksessa on operatiivinen pääosa suurennuslasilla, akkukädensija, laturi, kolme metallisuppiloa (57x4mm, 65x6mm, 90x7mm) ja varapolttimo 3,5V. Adapterin avulla mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä muovisuppiloita, saatavana erikseen.

Otoskooppi operatiivinen Heine, lataus pistorasiasta.

Pakkauksessa on operatiivinen pääosa suurennuslasilla, akkukädensija, kolme metallisuppiloa (57x4mm, 65x6mm, 90x7mm) ja varapolttimo 3,5V. Lataus suoraan pistorasiasta. Adapterin avulla mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä muovisuppiloita, saatavana erikseen.

Otoskooppi operatiivinen Heine pöytälaturilla

Pakkauksessa on operatiivinen pääosa suurennuslasilla, akkukädensija, Beta NT-pöytälaturi, kolme metallisuppiloa (57x4mm, 65x6mm, 90x7mm) ja varapolttimo 3,5V. Adapterin avulla mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä muovisuppiloita, saatavana erikseen.

Oto- ja oftalmoskooppisetti Heine pöytälaturilla

Pakkauksessa on Beta 200 oftalmoskooppipää, operatiivinen otoskooppipääosa suurennuslasilla, akkukädensija, Beta NT- pöytälaturi, kolme metallisuppiloa (57x4mm, 65x6mm, 90x7mm) ja varapolttimo 3,5V. Adapterin avulla mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä muovisuppiloita, saatavana erikseen

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet