Karvanleikkurit

Isis GT420

Pienikokoinen ja hiljainen johdoton karvanleikkuri. Kätevä siistimiseen esim. ennen leikkausta, kanyylin laittoa tai verinäytteenottoa. Toiminta-aika 60min latauksella on 40min. Leikkausjäljen pituus 1,5mm, leveys n. 24mm.

Vega GT410

Johdoton karvanleikkuri. Soveltuu pieneläimille ja hevosille. Latausaika 60min. Toiminta-aika täydellä latauksella 100min. Säädettävä terä GT606. Leikkausjäljen säätöväli 0,5mm/1,5mm/2,5mm.

FAV5 karvanleikkuri

Johdollinen karvanleikkuri kantosalkussa. Johdon pituus 4m. Sisältää terän #10/1,5mm. Snap-on terä on yhteensopiva Andiksen ja Osterin terien kanssa. Paino 800g terän kanssa. Valmistaja Aesculap.

Fortis karvanleikkuri

Ladattava karvanleikkuri kantosalkussa. Sisältää terän #50/ 0,2mm, kaksi akkua ja lataustelineen. Snap-on terä on yhteensopiva Andiksen ja Osterin terien kanssa. Katso tarkemmat tuotetiedot liitteestä. Valmistaja Aesculap.

Andis teränvoiteluöljy 118ml

Öljy karvanleikkurien terien hoitoon, väritön ja hajuton.

Oster Blade wash 532ml -puhdistusliuos

Teränpuhdistusliuos, jota suositellaan käytettäväksi aina leikkurin käytön jälkeen. Kaada liuosta matalalle lautaselle tms. ja upota terä liuokseen leikkurin ollessa toiminnassa. Kuivaa terät ja voitele muutamalla pisaralla teräöljyä.

Clippercide -puhdistus- ja hoitospray

Desinfioi, viilentää, puhdistaa ja voitelee terät samalla kertaa, 400ml.

Oster A5-karvanleikkuri

Oster A5-karvanleikkuri (220V) on yksinopeuksinen, tehokas ja sen käyttöääni on hiljainen. Pakkauksessa on mukana terä no 40, teränvoiteluöljy ja puhdistusharja. Jörgen Kruuse A/S.

Oster A5 Power Pro Ultra

Ergonomisesti muotoiltu Oster A5 Power Pro Ultra on ladattava, johdoton karvanleikkuri joka toimii 20 min latauksella 60 min kerrallaan. Leikkurissa on hiljainen käyntiääni ja pehmeä liukumaton kädensija takaa pitävän otteen. Terä on helppo irroittaa. Kantopakkauksessa on mukana terä no 40, pöytälaturi, puhdistusharja, teränvoiteluöljy ja akku. Jörgen Kruuse A/S.

Oster A5 terä

Oster A5 karvanleikkurin varaterä. Saatavana koot no.40/0,5mm, no.30/0,5mm ja no. 10/1,6mm.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet