Alustat ja patjat

Toimenpidealusta

Saatavilla kolme eri kokoa. Kissoille 25x10x80cm, keskikokoisille koirille 35x10x100cm ja isoille koirille 50x20x130cm. Sopii magneetti- ja tomografiakuvaukseen. Pehmeä, tukeva ja helposti puhdistettava.

Toimenpidealusta

Mustalla keinonahalla päällystetty vaahtomuovinen v-kouru. Voidaan käyttää apuna esim. rtg-tutkimuksissa. Koko 54x40x20cm.

Tyhjiöalusta

Alusta muotoutuu paljepumpun avulla haluttuun muotoon. Voidaan käyttää sopivan muotoisena tukena toimenpiteen aikana, eristää potilaan kylmistä pinnoista, toimii rtg-alustana sekä UÄ-alustana. Kaksi eri kokoa: 30x60cm ja 50x100cm. Jörgen Kruuse A/S.

Paljepumppu

Pumppu tyhjiöalustalle ja puhellettavalle kaulurille. Jörgen Kruuse A/S.

Cosypad alusta

Alustan pinta pysyy aina kuivana nestettä läpäisevän verkkomaisen rakenteen ansiosta. Alusta on ilmava mikä edesauttaa haavojen paranemista ja helpottaa kehon lämmönsäätelyä. Joustava pinta estää makuuhaavojen syntyä. Alusta ei kerää karvoja. Konepesu 60°. Kuivuu nopeasti. Koot 33 x 50cm ja 65 x 50cm.

Kroonikkovaippa

Imukykyinen hajuja neutraloiva 5-kerroksinen vaippa. Koot 60x60cm 30 kpl ja 60x90cm 25 kpl. Sopii käytettäväksi esim. Cosypad alustan alla. Drysoft Genia.

Kantopatja

Kantopatja on vihreää pehmustettua pvc-muovia, joka on helppo puhdistaa ja siinä on vahvat kantokahvat. Koko 75x123cm.

Kantopaarit

Eläimen turvalliseen siirtämiseen. Paareissa on vahva pestävä nylonkangas ja tukeva alumiinirunko. Jalat helpottavat nostoa. Mitat 120x52,5cm. Tilaustuote.

Lämpöpatja pieneläimille

Lämpöpatjassa on tasainen lämmönjako, vettähylkivä pinta ja se on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Patja lämpenee vähitellen eläimen ollessa sen päällä. Voidaan käyttää tauotta, mutta muistettava tarkistaa patja usein. Koko 40x35cm.

Lämpöpatja

Lämmitysajan voi säätää ajastimella. Lämpötila säädettävissä välille 35°C - 45°C. Vettähylkivä muovipinta. Patjan koko 50x65cm.

Kantoliina

Vesipestävä ja kestävä nailon-kantoliina. Liinan kulmissa neljä pehmustettua kädensijaa. Koko 53 x 87 cm.

Avaruuslakana

Ohut aluminoitu peite, joka heijastaa kehosta karkaavaa lämpösäteilyä tehokkaasti takaisin eläimeen ja suojaa näin kylmettymiseltä. Lakanan koko 150 x 200cm.

Makuualusta

Runsas ja pehmeä nukka säilyttää lämmön, liukueste. Hygieeninen, konepestävä 60 ºC. Väri harmaa, koko 75 x 60 cm.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet