Sulavat ommelaineet

Ethicon -ommelaineet

Meiltä saat kaikki Ethiconin laadukkaat ommelaineet kappaleittain ja laatikoittain. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Vicryl Plus

Vicryl Plus tukee haavaa neljä viikkoa, pidempään kuin mikään muu punottu resorboituva ommelaine. Ommelaine on päällystetty antiseptisellä triklosaanilla, joka estää bakteerikolonisaatiota langassa ja sen ympärillä. Vicryl Plus on paras luokassaan käsiteltävyydeltään ja solmun pitävyydeltään. Käyttö: Faskia, lihas, subcutis, iho, ligeeraus.

Monocryl Plus

Monocryl Plus väritön ommelaine sopii intrakutaaniompeleeksi ja tukee haavaa 2 viikkoa, violetti ommelaine sopii sisäelinten ompeluun ja tukee haavaa 3 viikkoa. Ommelaine on päällystetty antiseptisellä triklosaanilla, joka estää bakteerikolonisaatiota langassa ja sen ympärillä. Yksisäikeinen. Käyttö: Iho, vatsakalvo, suoli, limakalvot.

PDS II

Resorboituva yksisäikeinen ommelaine pitkäkestoiseen haavan tukemiseen, tukee haavaa yli kuusi viikkoa. PDS II liukuu helposti kudoksen läpi ja on erityisen hyvä kudoksissa, jotka vaativat pidempiaikaista tukea. Käyttö: Faskia, lihas, nivelpussi, ligamentti, suoli, iho.

Surgicryl Monofast

Sulava monofilamentti väritön lanka ( polyglecaprone 25). Pakkauskoko 12 kpl. Valmistaja SMI AG.

Surgicryl 910

Sulava multifilamentti violetti lanka ( polyglactine). Pakkauskoko 12 kpl. Valmistaja SMI AG.

Surgicryl Monofilament

Sulava monofilamentti violetti lanka ( polydioxanone ). Pakkauskoko 12 kpl. Valmistaja SMI AG.

Catgut Chrom

Biologisesti sulava, kromilla päällystetty ommelaine. Hyvä solmunpitävyys. Katso tarkemmat koot ja lankakelojen pituudet lisätiedoista. Valmistaja SMI AG.

USP 3, 50m
USP 2, 50m
USP 1, 75m
USP 0, 100m
USP 2/0, 100m
USP 3/0, 100m

    


Surgicryl PGA

Materiaali: PGA-Polyglycolic Acid. Kelassa oleva synteettinen sulava lanka. Saatavana vahvuus USP 3&4 50 metriä. Väri violetti. Valmistaja SMI AG.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet