Sulamattomat ommelaineet

Ethicon -ommelaineet

Meiltä saat kaikki Ethiconin laadukkaat ommelaineet kappaleittain ja laatikoittain. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Ethilon

Ethilon on käytetyin yksisäikeinen iho-ommelaine. Toinen suuri käyttöalue on silmä- ja mikrokirurgia. Ethilon on parhaimillaan katko-ompeleina (tikkeinä). Käyttö: ihon ompelu ja mikrokirurgia.

Prolene

Prolene on kudosystävällinen yksisäikeinen ommelaine. Sitä käytetään ihossa jatkuvana ompeleena, sillä se ei kasva kiinni kudokseen ja on helppo poistaa. Prolene on suosituin lanka verisuonikirurgiassa. Langan elastisuus lisää solmuvarmuutta. Käyttö: verisuonet ja iho.

Ethibond

Monisäikeinen punottu lanka. Käyttö: ortopedia ja läppäkirurgia.

Daclon Nylon

Sulamaton monofilamentti sininen lanka. Pakkauskoko 12 kpl. Valmistaja SMI AG.

Haavansulkija Proximate

Proximate ihonsulkija on tarkoitettu ihonsulkuun monissa erilaisissa kirurgisissa toimenpiteissä. Steriili laite, joka sulkee haavan laukaisemalla siihen nelikulmaiset ruostumattomat teräshakaset. Ihonsulkija sisältää 35 hakasta. Hakasen mitat ovat 0,58mm x 6,9mm ja jalkojen pituus on 3,9mm. Poistetaan ihohakasen poistajalla, saatavana erikseen.

Vitafil

Materiaali: Polyesteri. Kelassa oleva synteettinen valkoinen lanka. Suureläinkirurgiaan. Saatavana kaksi eri vahvuutta; 0,6mm x 80m, USP 3&4 (EP6), extra heavy ja 1,1mm x 30m, USP 8 (EP10), special. Valmistaja SMI AG.

Supramid

Materiaali: Polyamidi. Kelassa oleva sulamaton lanka. Saatavilla vahvuudet USP 3&4 50 metriä sekä USP 6 40 metriä. Väri musta. Valmistaja SMI AG.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet