Laitteet ja kalusteet

Pyydä tarjous !

Oletko tekemässä laitehankintoja klinikalle. Pyydä meiltä tarjous.

Leikkauspöytä

V-mallinen leikkauspöytä. Pöytälevyn koko 140 x 50 cm. Pöytälevyjen kallistuskulma 0 - 90º. Pöydän kallistuskulma 75º. Korkeudensäätö välillä 72-112 cm. Säätö pneumaattisella jalkapolkimella. Kts lisätiedot. TT

Tutkimuspöydän matto

Musta liukumaton matto jossa pyöristetyt reunat. Kaksi eri kokoa 125x55cm ja 130x60cm.

Instrumenttipöytä

Pöydän koko on 600x400x800mm, varustettu kahdella irroitettavalla ruostumattomalla terästasolla. Runko 19mm kromattua teräsputkea, pyörät 75mm.

Infuusionesteenlämmitin

Kevyt, alle 600g painava helppokäyttöinen nesteenlämmitin. Neste lämpenee infuusioletkun kulkiessa s-muotoisen kanavan läpi, näin laite helpottaa ylläpitämään potilaan ruumiinlämpöä ja estää hypotermian. Automaattinen hälytysjärjestelmä estää nesteen ylikuumenemisen. Virtausnopeus 2–12ml/min. Laite sopii yhteen kaikkien standardi-infuusioletkujen kanssa.

Tippateline

Korkeus säädettävissä välille 120-210 cm.Teline on korkealaatuista ruostumatonta terästä. 5-pyöräinen jalka (2 lukittavaa pyörää). Lisävarusteena saatavilla telineen runkoon kiinnitettävä hylly, kaksi kokoa 20x15cm ja 30x20cm.

Pulssioksimetri LifeVet P

Katso tuotetiedot liitteestä. Lisävarusteena suojakuori joka on saatavilla erikseen.

Hammaskivenpoistolaite Eicksonic

Pakkaus sisältää perusyksikön, käsikappaleen, 5 kärkeä, liitosletkun ja jalkakytkimen. Painepullo ( 5l ) ja vesiletku tilattavissa erikseen.

Hammaskivenpoistoalusta

Muovinen alusta, jossa irrotettava ja helposti puhdistettava ritilä. Koko 39x35x4,5cm.

Mikroskooppi Optika B-192

Mikroskoopin led-valossa on kirkkaudensäädin. Pakkauksessa objektiivit 4x,10x,40x ja 100x(öljy), joilla suurennokset 40x, 100x, 400x ja 1000x. Siedentopf-tyylisessä pääosassa silmäväli on helposti säädettävissä. Karkea- ja hienotarkennus samassa säätimessä.

InSight adapteri mikroskooppiin

Liittää älypuhelimen mikroskooppiin. Suurentaa mikroskoopin näkymän suoraan älypuhelimen näyttöön. Voit tallentaa ja lähettää kuvia älypuhelimen kautta. Langaton, ei tarvitse pattereita. Yhdistetään adapterilla suoraan mikroskoopin okulaariin. TT

Linssipaperi

Linssipaperi optiikalle. Pakkauksessa 500 liinaa, koko 90x75mm. Kätevä annostelu yksi paperi kerrallaan.

Optiikan puhdistusaine

Poistaa immersioöljyn, rasvan, lian ja sormenjäljet objektiiveista, linsseistä sekä muusta optiikasta vahingoittamatta linssejä. Puhdistaa paremmin kuin vahva liuotin, mutta on myrkytön ja syttymätön. Pakkauskoko 50 ml spraypullo. Valmistaja Enab.

Eläinvaaka 0-200kg

Tarkka (50g) ja helppokäyttöinen, roiskevesisuojattu vaaka, jonka koko on 90x60cm. Pakkauksessa mukana liukastumista estävä kumimatto. Taustavalaistu nestekidenäyttö, punnitus, taaraus ja Hold-toiminto. Käsikahva vaa'an päädyssä ja pyörät helpottavat siirtämistä esim. siivouksen yhteydessä.

Eläinvaaka 0-20kg

Vaa'an muotoilu helpottaa käyttöä ja puhtaanapitoa. Selkeä LCD-näyttö 10 gramman tarkkuudella. Kalibrointi ja taaraus yhdella painalluksella. Patterikäyttöinen, 4 x AA.

Sentrifugi

Sentrifugi kuudelle 15ml putkelle, hiljainen käyntiääni, nopeussäätö 0-4500rpm, sisään rakennettu ajastin 0-60min. Turvallinen ja helppo käyttää, laite käynnistyy vain kannen ollessa kiinni. Saatavana adapteri pienemmälle 2ml putkelle erikseen.

Viljelykaappi Thermocult

Esisäädetty inkubointilämpötila +35°C +/- 2°C. Läpinäkyvä ovi. Ulkomitat 30x17x17cm. Paino 1,3kg. Sisähylly tilattavissa erikseen.

Viljelykaappi Incu-Line IL10

Lämpötilan säätöväli 0,1 °C välein 70°C:seen. Ovessa läpinäkyvä ikkuna, led-näyttö ja mukana toimitetaan yksi rei'itetty hylly. Lämmityselementit pohjassa ja seinillä takaavat lämpötilan vakauden. Tilavuus 10l, paino 8,3kg.

Ultraäänipesuri

Allas ruostumatonta terästä. Toiminta-aika 1-60 min. Lämpötilan säätö välillä 20 - 80°C. Puhdistustaajuus 45 kHz. Koot 2,2l, 4l ja 6l. Valmistaja Eickemeyer. Tilaustuote.

Refraktometri

Ominaispainomittari seerumin ja virtsan tutkimiseen.

Kynälamppu

Taskupidikkeellinen kynälamppu, joka toimii kahdella 1,5V AAA-sormiparistolla, sisältyvät pakkaukseen. Kuusi eri värivaihtoehtoa. Saatavana varapolttimo.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet