Pipetit ja kapillaarit

Finnpipetti

Digitaalinen pipetti. Säädettävä tai kiinteä tilavuus, voidaan autoklavoida. Finnpipette F2 -pipetit ovat erityisen miellyttäviä käyttää, tehokkaita, luotettavia, helppoja huoltaa sekä kevyimpiä markkinoilla olevia pipettejä. Erinomainen käsittelyergonomia ja erittäin kevyet pipetointiliikkeet. Saatavana tilavuudet 20-200ul ja 100-1000ul.

Finnpipetin kärjet

Saatavana kaksi eri kokoa: Finntip 250 (0,5-250ul, 500kpl) sekä Finntip 1000 (100-1000ul, 200kpl).

Hematokriittikapillaari

Käytetään hematokriittisentrifugeissa, ei kalibrointimerkkiä. Saatavana heparinoitu tai heparinoimaton. Ilman hepariinia, sininen värikoodi, käytetään heparinoidun valtimoveren kanssa. Heparinisoitu natriumhepariinilla sisäpinnalta, punainen värikoodi, käytetään kapillaariveren kanssa. Pituus 75mm, 100kpl.

Mikrokapillaari 25ul

Saatavana merkkiviivalla tai ilman. Pakkauskoot ilman merkkiviivaa 100kpl, merkkiviivalla 250kpl (kalibroitu sisällön mukaan: sisältää mainitun määrän näytettä, kun pipetti täytetty toisesta päästä koko putken kiertävään merkkiin saakka).

Vaha-alusta

Kuivumaton vinyylivaha ja muovialusta. Nopeaan useiden satojen mikrohematokriittikapillaariputkien sulkemiseen. Alustan sivuille mahtuu max. 48 kapillaariputkea numeroiduille paikoille.

Pasteur pipetti

Muovinen kertakäyttöinen pipetti. Saatavana kaksi eri kokoa: 1ml ja 3ml.

Prevett-infon tuotteet

Tutustu uutuustuotteisiin ja tarjouksiin. Katso täältä uutuus- ja tarjoustuotteet